Szerencsekerék 1.59 APK

Szerencsekerék 1.59 APK

(184)Games, Wordby

Description of Szerencsekerék

Szerencsekerék stílusú játék, amiben az elrejtett feladványt kell kitalálni, ezzel pontokat gyűjtve.

Háromféle játékmód van jelenleg:
-Egyszemélyes játék: itt csak te pörgeted a kereket, találgatod a mássalhangzókat, illetve vásárolhatsz magánhangzókat. A kereken nincsenek Passz és Újra mezők, mivel csak egy ember van játékban. Az egyetlen, amire figyelned kell: ha a Csődöt pörgeted ki, véget ér a kör! Ha kitaláltad a feladványt, a gyűjtött pénzedhez hozzáadódik a körben szerzett pénz + fel nem fedett mezőkért 100$/mező. A játék külön mutatja a gyűjtött, és az adott körben szerzett pénzt. Csőd, vagy rossz tipp esetén az előző nem, csak az utóbbi nullázódik. A játék 10 körből áll, ezután – ha van hely az eredménytáblán, vagy jobb pontszámod lett az ottani eredményeknél – a pontszámod az eredménytáblára kerül, ami a főmenüből elérhető a képernyő alján látható ikonnal.

-Társasjáték mód: itt megadhatod a játékosok neveit (2-6 ember), és ők következnek egymás után. Ha rosszul tippelsz (mássalhangzót vagy megoldást), a következő játékos jön – kivéve, ha van Újra zsetonod, amit felhasználsz. Ha Csődöt pörgetsz, kiestél a körből, Újrát ilyenkor nem lehet felhasználni. Aki kitalálja a feladványt, elnyeri az adott körben szerzett pénzt + mezőnként 100$-t. Ha 10 kört lejátszottatok, a játék összesíti, és egy eredménytáblában kiírja a pontszámokat.

-Online játék. A játék menete a társas módhoz hasonló, de itt az ellenfelek különböző készülékekről játszanak. A játékosok úgynevezett “játékszobákat” nyithatnak, meghatározva a feladványokat és az ellenfelek számát, vagy beléphetnek egy meglévő szobába.Ha véget ér a játék (a körök számát a Beállításokban határozhatod meg, alapértelmezetten ez 10 kör) után a játék megjeleníti a helyezéseket. A játékosok összpontszámához hozzáadódik a játékban elért pontszám – kivéve akkor, ha játék közben kilépnek. Az online játékosnevedet az automatikusan generált névre (Játékos[random szám]) koppintva tudod megváltoztatni. A játékszoba nézetben a jobb felső sarokban láthatod a helyezésed a ranglistán, ide koppintva a ranglistát is megtekintheted.

A játék indításakor kiválaszthatod, milyen feladványcsomagok szerepeljenek a játékban. Kijelölhetsz 1 db csomagot, de akár többet is egyszerre. A listán minden csomag neve mellett látszik, hány feladványt tartalmaz. Jelenleg a következő feladványcsomagokat tartalmazza a játék:
-Szólások, közmondások I, II (gyakoribbak és ritkábbak)
-Ételek nevei
-Magyar városok (egyszerűbbek és nehezebbek külön)
-Magyar nagyközségek
-Országok
-Filmcímek
-Irodalmi művek
-Magyar történelem
-Világtörténelem
-Híres emberek a múltból
-Sport csomag
-Növények
-Állatok
-Kutyafajták
-Gyümölcsök, zöldségek

A fejlesztés során tervezek még további csomagokat hozzáadni. Ha van egy jó ötleted ezzel (vagy bármi mással) kapcsolatban, vagy esetleg hibát tapasztalsz, írj nekem nyugodtan a lenti e-mail címre, vagy a Facebook oldalra.

Mivel a játékot csak néhány készüléktípuson tudom tesztelni, ha esetleg a te készülékeden nem működik megfelelően, kérlek jelezd! Ilyenkor igyekszem minél hamarabb megoldani a problémát.

A játékban természetesen nem valós pénz a tét, nem lehet valós pénzt nyerni/veszíteni. Nem nyereményjáték, a célja a szórakoztatás.
A lucky-style game in which you have to figure out the hidden puzzle, collecting points.

There are three types of game modes:
– One Person Game: Here you are just spinning the wheel, guessing consonants or buying vowels. There are no Pass and Reat fields on the round as there is only one person in the game. The only thing you need to be aware of is that if you spin the Bankruptcy, the circle ends! Once you’ve figured out the puzzle, you add $ 100 to the money you’ve earned for the round and the unrecovered fields for your collected money. The game shows the collected money and the money earned in that round. In case of bankruptcy or bad tip, the previous one is not, the latter only resets. The game consists of 10 rounds, then – if there is a place on the scoreboard or you have a better score on the result – your score is placed on the scoreboard, which is accessible from the main menu at the bottom of the screen.

– Board Game Mode: Here you can enter the players names (2-6 people) and they will follow in succession. If you are wrong (consonant or solution), the next player will come – unless there is a re-stack you are using. If you spin bankruptcy, you are eliminated from the circle, so Újra can not be used at this time. Anyone who invents the puzzle gets the money earned in that circle + $ 100 per box. If you have played 10 rounds, the game aggregates and scores the scores in a score sheet.

-Online game. The game is similar to the social mode, but the opponents play different devices. Players can open so-called “play rooms”, defining puzzles and number of opponents, or entering an existing room. Once the game is over (the number of laps can be set in Settings, default 10 rounds), the game will display the moves. The total score of the players is added to the score in the game – except when they leave the game. You can change your online player’s name by tapping the automatically generated name (Player [random number]). In the game room view, in the upper right corner you can see your ranking on the leaderboards, tap to see the leaderboards.

When starting a game, you can choose which puzzles to play in the game. You can select 1 packet, or even more at a time. The list shows the number of puzzles next to each packet name. Currently the following puzzle packages are included in the game:
-Personal, proverbs I, II (more common and rarer)
– Names of names
-Hungarian cities (simpler and more difficult to separate)
-Hungarian big towns
-Countries
-Filmcímek
– Literary works
-Hungarian history
-Világtörténelem
– Famous people from the past
– Sports Pack
-Plants
-Animals
-Kutyafajták
Fruits and vegetables

During the development, I plan to add more packages. If you have a good idea about this (or anything else), or if you have a problem, please email me at the email address below or on the Facebook page.

Since I can only test the game on some device types, if your device does not work properly, please report it. In that case I will try to solve the problem as soon as possible.

In the game, of course, no real money bet, no real money to win / lose. It is not a prize game, its purpose is entertainment.
-Kisebb javítás

App Information of Szerencsekerék

App Name Szerencsekerék
Package Name jbdev.szerencsekerek
Version 1.59
Rating ( 184 )
Size 13.4 MB
Requirement Android 4.1+
Updated 2019-01-23
Installs 50,000+
Category Games, Word
Developer

Tags: ,